Raylar” sergide dile geldi

 Raylar” sergide dile geldi

BANFAD, rayları fotoğrafladı





BANFAD, rayları fotoğrafladı




Bandırma Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Bandırma Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin(BANFAD) raylar” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

BANFAD'ın, Devlet Demiryolları'nın 155. yıldönümünü yaşadığımız bu yıl, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde, 40 fotoğraftan oluşan sergisi ilgi gördü.

Açılışta ilk konuşmayı BANFAD Başkanı Rahşan Toker yaptı. Toker, demiryollarının, yıllar öncesinden Bandırma'nın sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamında önemli rol oynadığını, ancak halen önemini yitirdiğini vurgularken, Toplu tartışmanın, bireysel ulaşıma tercih edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ancak bu bizim görevimiz değil. Biz, görevimizi, rayları ve demiryollarını fotoğraflayarak, görevimizi yerine getirdik” dedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel ise şunları söyledi:

Bandırma Fotoğraf Amatörleri Derneği, gerçek anlamda estetik, sanat ve başarı ile özdeşleşmiş, ciddî bir dernektir. Ünü artık Türkiye sınırlarını da aşan BANFAD'ın, sanatçı çevresini sürekli genişlettiğini memnuniyetle görüyoruz. BANFAD'ın, bugünkü sergisinin konusu olan raylar, ayrılık, kavuşma ve sonsuzluğu dile getirmektedir. İnsana yapılan yatırım, yatırımların en güzeli ve anlamlısıdır. Sanatın kalitesinden ödün vermeden, bundan sonra da sanat ve kültür etkinliklerimizi sürdüreceğiz.”









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli